best acting school
acting academy in los angeles
la acting school

Побудова кар’єрних можливостей для інтернаціональних акторів

Кастинги доступні в нашій Лос Анджелеській акторскій школі. Акторі, які мають можливість проходити прослуховування на ролі або працювати/стажуватися на наших останніх фільмах, проходити прослуховування для різноманітних театральних виробництв та приймати участь у нашому щорічному кінофестивалі. Ці можливості дають студентам шанс збудувати свої резюме та рейтинги IMDb через практичні тренінги. Нижче наведені посилання  на веб сторінки, які Вам варто відвідати, щоби отримати більш детальну інформацію:

 

All In Films – це незалежна кінокомпанія. Голова – Мішель Денер, Александра Гуарнієрі та Брайан Дріліджер. Місія All In Films – виробляти високоякісні, незалежні фільми просуваючі задля розваги та розпочинаючі соціальні коментарі. www.allinfilms.com

**Через імпровізаційні класи студенти мають можливість бути частиною останніх Веб Серій «Голівуд без Цензури» та посилити рейтинг IMDb також як і додати собі професійні демонстраційні кадри.

Акторська Школа Мішель Денер в Еджмар Центрі для Мистецтв – це один з найкращих акторських центрів у Лос Анджелесі, який пропонує спонсорство для іноземних студентів, що натхнені почати, покращувати або «відполіровувати» набір своїх акторських навичок та розширити свої акторські резюме. За допомогою Программи Візи М1 іноземні студенти мають можливість навчатися та працювати у прекрасній, всесвітньовідомій Санта Моніці, Каліфорнія!

Акторський тренер Мішель Денер процювала з ведучими талантами приватно та на площадці, з такими як: Кріс Рок, Джерард Батлер, Сет МакФарлейн, Мелані Браун, Джеймі Лін Сіглер, Пенелопа Круз, Верне Тройер, Грент Боулер, Кейт Дель Кастіло, Майкл Пенья, Іла Фішер, Комон, Сальма Хайек, Брайан МакНайт, Джеймс Франко, Марсіа Крос, Крістіан Слейтер, Кетерін Бел, Зої Дешанель, Гебриель Юніон, Роб Естес, Рік Фокс, та Мішель Родрігез – всі вони серед багатьох інших.

Ця акторська школа пропонує індивідуальні акторські класи та студенти можуть обрати з нашого списку та створити вибіркову програму для акторів, зацікавлені у вивченні майстерності в більш високих темпах. Техніки різняться та охоплюють наступні акторські школи: Майснер, Хейген, Страсберг, Чехов, Адлер та Система Станіславського.

Багато нині працюючих акторів відвідують класи для створення найкращої та більшої мережі. Наші унікальні багаторівневі класи можуть бути відозмінені під Ваші специфічні потреби та цілі. Де б Ви не були б у Вашій акторській подорожі, ми надаємо засоби для просування на наступний рівень.

Голівуд без Цензури

«Голівуд без Цензури» – серії, у яких показані викрутаси крупнокаліберного Голівудського акторського тренера і студентів, які зроблять все що завгодно, аби стати зіркою. Режисуємі Дереком Рідом, нашим тренером з Імпровізації, серіал відображає усі найбільш різноманітні навички, які наші студенти вивчили на заняттях. Нові епізоди виходять кожну п’ятницю. Зацікавлені дізнатися більше про веб серії, акторську школу абл наші інші проекти? Пишіть нам електронний лист за адресою: [email protected]www.michelledanner.com