DUTCH  ACTORS

studentenvisum Los Angeles

VOLLEDIGE EN GOED GEORGANISEERDE ACTEERPROGRAMMA’S MET EEN M1 VISUM SPONSORING!

Wij bieden volledige opleiding acteurs van 6 en 12 maanden voor internationale studenten.

Kijk op International Student Testimonials voor een review van een Nederlandse student!

Voor een rondleiding door de school – Klik hier

image

Hier wordt een lijst weergegeven van personen die zijn getraind door Michelle Danner en die Edgemar Center for the Arts steunen.

 contact los angeles acting school

De Michelle Danner Acteerstudio bij Edgemar Center for the Arts, een van de beste acteer centra in Los Angeles, biedt sponsoring aan internationale studenten die graag willen beginnen met acteren, dit willen verbeteren of hun vaardigheden willen uitbreiden. Met een M1 visum programma kunnen internationale acteurs studeren en werken in het prachtige, beroemde Santa Monica in Californië.

scene-study-bannersActeercoach Michelle Danner heeft individueel en op de set gewerkt met grote talenten, zoals onder andere Salma Hayek, James Franco, Penelope Cruz,

Chris Rock, Gerard Butler, Seth MacFarlane, Kate Del Castillo, Michael Pena, Isla Fisher, Common, Christian Slater, Catherine Bell, Zooey Deschanel, en Michelle Rodriguez.

Deze acteerschool biedt individuele acteerlessen en trainingen van 6 of 12 maanden voor acteurs die geïnteresseerd zijn in het vakgebied op een versnelde manier. De technieken zijn divers en zijn geïnspireerd door de volgende acteerscholen: Meisner, Hagen, Strasberg, Chekhov, Adler en de Stanislavsky Techniek. Ook biedt de school M1 visum sponsoring voor internationale acteurs.

unnamed (13)

Onze 3, 6 tot 12 maanden programma’s zijn geweldige kansen om de acteeromgeving te ontdekken in Hollywood, de hoofdstad van entertainment van de wereld.

Veel huidige werkende acteurs nemen deel aan acteer klassen, wat ook zorgt voor een goed netwerk. Onze unieke klassen op gevarieerd niveau, veel aangeleerd door acteercoach en medeoprichter van het centrum, Michelle Danner, kan worden aangepast naar uw behoeftes en doelen. Waar in uw reis u ook bent, wij bieden de benodigdheden om naar het volgende niveau te stijgen.

Kansen voor studenten

Onze studenten hebben de mogelijkheid om deel uit te maken van het volgende: film producties, film festivals en/of theater producties, bekijk onderin de 3 verschillende websites: All In Films, Cinema at the Edge en Edgemar Center for the Arts. Studenten hebben de kans om auditie te doen voor acteerrollen of werk/stage bij onze laatste films, auditie voor verschillende theater producties en deelnemen aan onze jaarlijkse film festival. Deze mogelijkheden geven studenten de kans hun CV op te bouwen en IMDB tegoed door de training. Hieronder zijn links naar de websites die wij aanbevelen voor meer informatie.

All In Films is een onafhankelijke film productie bedrijf. Dit bedrijf wordt gestuurd door Michelle Danner en Alexandra Guarnieri. De missie van All In Film is het produceren van onafhankelijke films van hoge kwaliteit in combinatie met vermaak en het verspreiden van sociaal commentaar. Klik hier om de trailer van de laatste film te bekijken.

unnamed

Klik hier om het jaarlijkse filmfestival te ontdekken: Festivalgangers krijgen de kans om unieke, onderscheidende films te bekijken terwijl zij strijden in de categorieën: Kenmerkende verhalen, documentaires en short films voor de jury en publieksprijzen. Vier dagen gevuld met speciale evenementen.

cinema at the edge

 

Klik hier om de theaterproducties te bekijken: Theater, dans, muziek, film en visuele kunst komen samen in één acteerschool in Californië.

unnamed (3)

De locatie van onze school is bij Edgemar Center for the Arts, een kunstgalerij complex met 2 theaters in Santa Monica. De “Well Rounded Training Intensive” geeft studenten de kans om hun CV op te bouwen en IMDB tegoed, door de praktische training en onze verschillende casting mogelijkheden. We bieden ook een “Breaking into the Industry” cursus, wat uitlegt wat de bedrijfskant van acteren is. Dit is zodat u klaar bent wanneer het programma is uitgevoerd en u uw werk kunt beginnen als een acteur wanneer u in aanmerking bent gekomen voor de OPT (Optional Practical Training). U zult ook toegang krijgen tot een lijst met agenten en managers die internationale acteurs representeren en hoe u dit in uw voordeel kan gebruiken.

Voor internationale studenten die graag in het buitenland willen studeren, e-mail ons naar [email protected].

Hieronder een lijst met onze huidige klassen waaruit programma’s speciaal voor u samengesteld kunnen worden.

The Golden Box

golden box

 

Geavanceerde techniek analyse van twee dagen met Michelle Danner.

Ontdek antwoorden op de volgende vragen: Waarom zijn sommige keuzes belangrijker dan andere? Hoe lever je een onvergetelijke uitvoering? Welke specifieke benodigdheden kunnen gebruikt worden voor film, televisie en podium werk? Hoe ontwikkel je een persoonlijk verhaal vanaf het begin?

Auditie voor de camera

los angeles acting schoolimage5

Leer waar de regisseurs tijdens een casting naar zoeken! Vergroot jouw boekingspercentage. Neem de lessen die u helpen om de baan te krijgen!

Improvisatie

Improv classes

Vergroot uw zelfvertrouwen tot een performer door kansen te pakken in een omgeving waar niet geoordeeld wordt. Maak uw hoofd leeg door leuke improvisatie spellen en oefeningen. Ontdek karakters waarvan u nooit gedacht had deze te kunnen spelen door in situaties te stappen terwijl er geen tijd is om over na te denken.

Doorbreken in het vakgebied: De gids van ervaren mensen

breaking into hollywood

De aspecten die u moet weten tijdens het lanceren van uw acteer carrière en hoe u uzelf op de markt moet zetten. De klassen zijn klein gehouden voor persoonlijke vragen. Hier wordt eerst uw CV voor bekeken.

Stem en Spraak Klas

voice and speech classes

 

Heeft u ooit een van deze dingen meegemaakt? Mensen kunnen u niet horen op het podium, omdat uw stem niet genoeg kracht heeft. U wordt emotioneel en uw stem slaat over of raakt juist onderdrukt. U hebt moeite met het emotioneel binden aan materialen. Uw buik raakt overstuur vlak voordat u op moet treden en hierdoor krijg u geen lucht. Uw stem slaat over of is moeilijk te combineren met ademhaling.

Scene bestuderen

acting school los angeles stage

Lessen om scenes te bestuderen wordt aangeboden aan beginnende, gemiddelde en ervaren studenten. Acteurs leren de basis van de technieken tijdens emotionele oefeningen die worden gebruikt als warming-up en voor gebruik tijdens de scene. Studenten ontdekken hoe zij hun achtergrond kunnen gebruiken tijdens het creëren van hun personage met behulp van klassikale scenes en monologen. De nadruk wordt gelegd op het leren van de beste fysieke, emotionele en vocale keuzes.

Script Analyseren

script analysis

Analyseer scripts en werk met verschillende genres van scenario’s, televisie en toneelstukken. Studenten leren en werken grondig met begrip voor afbrekende verhalen, karakters, conflicten van dramatische tot komische scripts. Diepgaande discussies vinden plaats over de benodigdheden en technieken die moeten worden toegepast door de acteur om de uitvoering te creëren. De klas helpt u met het behalen van de discipline die nodig is om de keuzes te maken wanneer u zich voorbereidt op een auditie tot wanneer u een rol hebt gekregen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een kort verblijf, dan bieden wij u een 6 weken tot 3 maanden programma. Hierbij komt geen M1 visum kijken, omdat het om een kort verblijf gaat.

ACCENT BEWERKING

Tijdens deze lessen worden de deuren geopend voor toneelstukken, films en shows met verschillende dialecten. Kom meedoen voor plezier!!

Nu heb ik een accent, hoe kom ik hier vanaf en klink ik als iemand die overal vandaan kan komen? Welke voordelen krijg ik als ik meerdere dialecten kan spreken? Deze lessen zijn voor studenten die graag de drie meest gebruikte dialecten willen leren, aangezien deze waarschijnlijk gevraagd worden voor een acteerklus. De studenten leren de International Phonetic Alphabet (IPA) en Non Regional American Dialect (NRAD), de basis waar elk ander dialect uit kan komen…

MICHELLE DANNER

acting coach Michelle Danner

 

Michelle Danner is een coach voor de meest prominente acteurs in Hollywood. Michelle Danner heeft studenten gehad als Chris Rock, Salma Hayek, Zooey Deschanel, Penelope Cruz, James Franco, Isla Fisher, Christian Slater en meer. Als actrice en regisseur heeft Michelle ruim 30 jaar ervaring met musicals in Los Angeles en New York en zij heeft de volgende films geregisseerd: “How to Go Out on a Date in Queens,” met Jason Alexander in de cast en “Hello Hermen,” met als hoofdrol Norman Reedus. Meer infomatie kan gevonden worden op http://www.allinfilms.com/ en http://www.hellohermanthemovie.com

 

Voor meer informatie en het aanmelden voor lessen in Los Angeles of in het buitenland, neem contact op met de campus in Santa Monica, telefonisch op 310-392-0815, via Skype op Edgemar.Center.for.the.arts of via e-mail naar [email protected]

 

Klik op de volgende link voor een aanmeldingsformulier:

AANMELDINGSFORMULIER

De kosten voor een aanmelding zijn $150,00 dollar:

KLIK HIER VOOR DE AANSCHAF
Op het moment dat wij alle persoonlijke informatie hebben ontvangen, jij officieel bent geaccepteerd voor het programma en de betaling is voldaan, wordt het I-20 proces snel in werking gezet.

Het is mogelijk om jezelf aan te melden voor de OPT, waardoor jij in jouw gekozen veld kan werken en betaald kan krijgen, nadat jij jouw Well Rounded acteerprogramma hebt voltooid.

Geadviseerd wordt om tijdens een aanmelding van een M1 visum rekening te houden met een betaling die gedaan moet worden voor verplichte SEVIS I-901 voordat de afspraak met een U.S. ambassade/consulaat kan plaatsvinden. Informatie over de I-901 aanbetaling is te vinden op de website:

http://www.ice.gov/sevis/i901/index.htm

De I20 maakt GEEN deel uit van een visum. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de stappen te ondernemen die de visum aanmelding afronden.

Aanmelden voor de Studio

Leer meer over de visum sponsoring

ONLINE INFORMATIE FORMULIER VOOR DE SCHOOL

Overplaatsing tussen scholen

Programma Extensies

Behouden van status

Werk autorisatie in de Verenigde Staten

Onze acteerstudio is gelokaliseerd in het hart van Los Angeles’ entertainment industrie.